Malekurs med Elisabeth Toften på Galleri Apotheket

Pris per deltager under 18 år: 1200,-
Pris per deltager over 18 år: 1800,-

Påmeldingsfrist 18. mai 2016

Maks 10 deltagere. Først til mølla-prinsippet. Bindende påmelding!

Påmelding per epost: hadsel.kunstforening@gmail.com

elisabeth_toften

Kunstnerens utdannelse: Statens Kunstakademi 2002-2006
Kunstnerens hjemmeside

Kursmateriell: Kursavgiften inkluderer maling, lån av staffeli og pensler. Lerret bringes med selv.
Tenk format! Vi bruker akrylmaling eller vannløselig oljemaling på kurset.

For å delta på malekurset er det ingen krav til forkunnskaper.

Elisabeth tilbyr dette spennende helgekurset i figurativt maleri første helg i juni måned, i Galleri Apotheket sine lokaler på Stokmarknes. Den enkelte inviteres til å ta med egne fotografier som han eller hun ønsker å overføre til maleri. Det kan være bilder fra privatalbumet, eller annet fotografisk materiale som skaper fasinasjon hos den enkelte.

Dere vil bli presentert for flere malere med en figurativ uttrykksform, blant andre Matthias Weischer, Wilhelm Sasnal, Peter Doig, Erich Fishel, og David Hockney.

Under kurset vil dere bygge opp et figurativt bilde via projeksjon av foto på lerretet, og arbeide med å utvikle de formale virkemidlene dere trenger i komposisjonen, som rom-, lys-, og fargevirkning, stofflighet, form og bruk av kontraster.

Kurset vil ta for seg variasjonen i uttrykk hos kunstnere som i dag har fotografiet som utgangspunkt, og inspirere den enkelte til å finne sin egen stemme.

Les om Elisabeths kurs holdt ved Arendal og Grimstads malerklubb

elisabeth-portrett