Malekurs med Elisabeth Maria Toften

Hadsel Kunstforening har atter den glede å invitere til

MALEKURS
med Elisabeth Maria Toften

Kurset vil vare en helg fra fredag 16. juni til søndag 18. juni 2017.
Fredag 16. juni: 18:00 – 21:00
Lørdag 17. juni: 10:30 – 17:00
Søndag 18. juni: 10:30 – 17:00

De som var med sist vil huske Elisabeth som en meget dyktig, motiverende, munter og hjelpsom lærer!
Det er ikke nødvendig at man har lang erfaring som maler, det er nok at man har interesse og lyst til å prøve seg.

Maksimum 10 deltakere og prisen er 2100,- pr voksen og 1500,- for de under 18 år.

Det er lurt å melde seg på tidlig, men bindende påmeldingsfrist er 15. mai!

Påmelding ved e-post til hadselkunstforening(krøllalfa)gmail.com
eller ring/send sms til Helle Nyvold på mobilnr.: 909 39 954

Mer om malekurset:
Kursavgiften inkluderer vannbasert oljemaling/akrylmaling, samt lån av staffeli og pensler. Lerret bringes med selv. Tenk format når du kjøper lerret, at det skal passe til bildet du vil male ut fra bildematerialet du har med deg.
Europris og Håndlaga (Sortland) selger lerret.

Kopiér gjerne foto/bilde over på et A4-ark slik at det blir litt størrelse på utgangspunktet. Vi legger en transparent over bildet og tegner omriss med sprittusj. Deretter projiserer vi transparenten via overhead på lerretet og lager hjelpestreker.

Så arbeider vi med å utvikle de formale virkemidlene vi trenger i komposisjonen, som rom-, lys- og fargevirkning, stofflighet, form og bruk av kontraster.

Her kan du lese om og se bilder fra forrige kurs