Opptegnelser fra Årsmøtet 2017

Nå er Årsmøtet vel overstått, med godt selskap og deilige kaker fra Bettys Tesalong. Som en hyggelig overraskelse leste Gulla Aronsen opp fra en «epistel» hun hadde skrevet i Melbuposten 1971 om de fem første årene i Hadsel Kunstforening.

Her skal jeg fortelle litt om det som kommer i dette året, til dere som ikke kunne komme:

LYDDEMPING: For å gjøre lokalene våre bedre egnet til å oppholde seg i når veggene ikke er helt fulle av bilder har vi søkt midler for å legge lyddempende plater i taket. Vi er ikke helt i mål med finansieringen ennå, men håper å få dette gjort i løpet av april-mai 2017.

FOTOUTSTILLING med Antya Umstätter, 5.-10. Juni
Hun er en medieprofessor og kunstfotograf fra Berlin og har slekten sin her i Vesterålen. Hun tok kontakt med oss sist september da hun var her på besøk.
Vi gleder oss til å se hvordan lyset og naturen her har inspirert henne!

Se mer om og fra  Antya Umstätter

MALEKURS med Elisabeth Maria Toften, 16.-18. juni.
Vi gjentar kurset fra i fjor, fordi så mange skrøt av kursholderen. Kurset er i figurativ oljemaling, og man kan ta med seg et fotografi man liker og bruke det som grunnlag for et maleri. Fint om dere forteller videre til de dere kjenner som kan være interessert! Maks 10 stykker kan være med.

SOMMERUTSTILLING på GALLERI APOTHEKET fra 6. juli – 6. august

De som stiller ut er:
Myriam Borst – olje
Trym Ivar Bergsmo – foto
Bent Aune – akvarell/metallgrafikk
Hanne S. Nilsen – akryl
Siri Tollefsen – trykk
Silvia Rehnlund – sølv

Ellers vil jeg minne om medlemskontingenten på kr 200, som kan betales til
konto 4570 15 60659, gjerne snart slik at vi kan telle opp antall medlemmer til statistikken. Skriv medlemskontingent og navnet ditt i KID-feltet!

Vennlig hilsen styret: Helle Nyvold, Ann-Sidsel Kramer, Gert-Jan Zeestraten,
Terje Arntzen, Sonja Lockert, Siri Benjaminsen og Ragnhild Verningsen